Видавництво Алатон

Професійна кулінарія

100 фактів про їжу / Сем Бер, Рейчел Фірт / КНИГОЛАВ

₴500.00

«100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані в..

GASTRO OBSCURA. Найдивовижніші смачні місця планети. Вонґ C. - КСД - (117825)

₴800.00

Путівник кулінарними традиціями світу Цей захопливий путівник пропонує поглянути на світ через..

Ukrainian Cuisine in 70 Dishes - Клопотенко Є. - КНИГОЛАВ

₴650.00

What are the first dishes that come to mind when you hear the words “Ukrainian cuisine”? Is it borsc..

Італійські страви з Джеймі Олівером. Олівер Дж. 978-617-679-959-7

₴1,200.00

Мрієте відчути атмосферу Італії і насолодитись яскравими смаками пасти, піци чи ризото та спробув..

Готуємо по-українськи / Івченко Зоряна / УРБІНО

₴275.00

Не варениками єдиними живуть українські кулінари! Готувати по-українськи не означає нині варити лише..

Друзі. Офіційна кулінарна книга. Аманда Ї. 9786177756476

₴650.00

Якщо ви досвідчений шеф, як Моніка Ґеллер, новачок у ресторанній справі, як Фібі Буффе, чи п..

Зваблення їжею з українським смаком. Клопотенко Є. 9786177820573

₴600.00

Нова книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка «Зваблення ї..

Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати. Клопотенко Є. 9786177563760

₴600.00

«Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати» – це книжка авторських рецептів відомого укра..

Зоологічна екскурсія супермаркетом. Горобець Л. 9786177960750

₴420.00

Оселедець — це сардина, сардина — це анчоус, анчоус — це хамса, хамса — це кілька, кілька — це ..

Показано з 1 по 9 із 21 (всього 3 сторінок)